Ја сам обичан лосхок попут вас, који само чини да седе код куће и ретко види белу светлост. Све због чињенице да је учење у ОИП потребно доста времена и труда, и нерава. Због тога, ја сам један и девојке са којима сам почео датира управо је шокирана чињеницом да се такве одрасле чело не може да иде са њима у клуб да се опустите и паузе од пуне програма. Док сам сусрет са пријатељима током викенда, па чак и тада не увек, и у интервалима од 2-3 недеље. Мој пријатељ Словена, човек који је постао редовни посетилац "Кара", ми говори да, пошто ја живим - да живим једноставно није изводљиво и да жури да се ствари мењају, односно све! У клубу било да сам био у могућности да идем са пријатељима, онда је овај празник је 1-2 пута годишње, али ових дана сам гори само на плесном подијуму и после последње такве експедиције, која је крајем августа у еуфорији, пагански је рекао: "Ако само видели девојке очи да буши, игра без передиха 5 сати, онда сам сигуран да ће вече сте отишли кући без њега"! Авај, али моји планови ће и даље остати исти све до лета 2011, када сам примити престижну диплому високог образовања. А онда задржи своје панталоне клубова, присуствовали диско плесачица!